Happy new year

Gott nytt år folks!!!

Är färdigfixad, sitter och smuttar på ett glas vin och snart ska jag och pojken min bege oss iväg. Vi ska till the old hoods på lite middag och party! Taggad faktiskt against all odds!




Ispireras av de snygga bruttorna på Victoria secret show som gick igår...underbart!!


Ha nu världens bästa nyår, för det ska jag!!

puss o kram, cykelram!!


When a man loves a woman




...gråter lika mycket varje gång...
Lite skönt när man kan sitta ensam hemma och snyfta lite för en film utan att någon ser och utan att man behöver känna sig töntig.
Sedan tar man kvällens sista cigarett, kryper till kojs och läser dikter av Karin Boye.
Sedan somnar man gott och väcks av en puss på pannan...då känns livet faktiskt ganska bra.
 


Driving home for christmas

Då var julen åter över.
Har dock haft en underbar julvecka i Idre fjäll med familjen.
Vi hyrde en lite röd stuga med bastu och öppen spis.
Vi åkte skidor, lagade god mat, spelade spel, läste böcker umgicks, red på westernhästar i snöyran, pratade med tomten, avnjöt irish coffe i fjällhotellet, drack öl på vildmarksnästet, provade på Idres afterski, lärde oss något nytt varje dag och hade helt enkelt en idyllisk julvistelse!

Bilderna har inte fixats iordning ännu så jag slänger upp en från google så länge som kanske inte riktigt ger känslan sin rätt men som får duga så länge.



 


Väl hemma igen är jag tillbaka i min fars lägenhet och myser litegrann. Här är ruskigt väder, man drar sig länge innan man sticker ut näsan.

Nyårsafton bankar på dörren och är ännu inte planerna helt hundra...vet iaf vad jag ska ha på mig.

För övrigt innebär nyårsafton ett nytt år, och för mig en välbehövd nystart. Här ska det skaffas jobb, gå ner i vikt, spara pengar, skrivas, målas, planeras och lösa diverse andra stora värlsdfrågor.


Men tills dess är det mys som gäller böcker, musik och lite te.

Puss o kram, cykelram!


Helgen som var









Är back in the old hoods, ska packa och greja men jag har inte orkat sätta igång ännu...satte mig här och pillade med bilderna istället. Imorgon bär det av till Idre med familjen för att fira jul, mysa, spela spel och åka lite skidor.
Nu ska jag försöka komma igång och packa iordning och välja vad som ska med och vad som får stanna hemma.


Höstlegender

Det är exakt en vecka till julafton idag, i stort sett alla julklappar blev köpta och inslagna igår. Snart blir min väska hämtad hem till my own place...åker själv dit imorgonbitti. Jag hade egentligen behövt att åka nu med tanke på all packning och så men har bestämt med min pojk att vi ska äta frukost tillsammans imorgonbitti så att vi kan säga hejdå ordentligt innan jag åker.

Annars är jag faktiskt ganska nöjd med mina julklappar, bara hoppas att dem som får dem blir lika nöjda.
Julkorten blev också ivägskickade igår, känner mig som en riktig julfixare.

I eftermiddag blir det kanske en kaffe med Prinsessan, hon ska nämligen köpa alla sina julklappar idag...Annars blir det en fysiskt lugn men psykiskt stressad dag...jag har en tendens att alltid oroa mig så mycket för att aldrig få med mig tillräckligt med grejer när jag ska åka iväg någonstans. men det löser sig säkert!


Ska bli skönt o få träffa min lilla Alice imorgon iaf =)


Den kliar och sticks

Snön faller utanför, jag är nyduschad och ska snart bege mig ner på stan.
I bakgrunden går Lotta på bråkmakargatan (oj vad många gånger jag har sett den genom åren) där Lotta precis har stått på gödselhögen för att bli stor som Johan och Mia. Min mamma har påstått någon gång att jag var precis som Lotta när jag var liten...vet inte om det stämmer det kanske ligger något i det.




Galapagos

Pust!
Tisdag idag och jag har faktiskt fått gjort en hel del under omständigheterna...

Jag har tvättat, skrivit mina julkort (inte glömma att posta!)lagat mat och planerat lite grejer.

Igår blev superlyckat, jag fick jättemycket fina presenter och vi hade jättekul här hemma, konstigt att inte grannarna kom på besök faktiskt med tanke på att vi spelade på högsta volym långt in på natten...

Nu sitter jag häri lugn och ro, äter lite julgodis, dricker julmust och slötittar på en dokumentär om Galapagosöarna...otroligt ställe det där faktiskt!

Imorgon ska de sista julklapparna inhandlas, julkorten ska postas och planering ska fixas, åker ju faktiskt till snön och skidbackarna på lördag! Ska bli superskönt faktiskt! komma bort lite. Tråkigt att ibnte fira julafton ihop med pojken bara...somförövrigt har varit underbar hela helgen och igår! Cred till min söta pojk!


Lucia

Idag är det tredje advent, Lucia, ett familjekalas är avklarat med kaffe och tårta och om ungefär tjugo minuter fyller jag 21 år!

Igår var en underbar dag och kväll, en ettårsdag värd att fira! Jul på Liseberg i några timmar med glögg och brända mandlar, efter det mysig middag på en italiensk restaurang....följt av en kylig promenad hem som vi avslutade på den lilla utkiksplatsen på taket med champagne och samtal om drömmar och framtiden, samt en del härliga tillbakablickar. Har tyvärr ingen kamerasladd med mig hit, annars hade bilder kommit upp.

Imorgon ska jag ta mig ner på stan, njuta av min 21 årsdag och göra lite ärenden.
Senare på kvällen kommer lite tjejer hit och firar mig, ska bli skitskoj!!

Man kan ju alltid hoppas på att man väcks med lite färdig frukost och en födelsedagspuss när pojken kommer hem från jobbet imorgonbitti.

 

Puss och kram, cykelram!


This years love

Det blev ingen vinkväll igår, istället blev det jumusik, en tänd brasa och lite julbak.

Efter det ett glas vin och en film.
Mycket mysigt!




Idag firar jag och min pojk att vi varit tillsammans officiellt i ett år. Vi ska snart äta en sen frukost/lunch, sen ska vi i lugn och ro vandra ner till jul på Liseberg. Efter det blir det antagligen något annat mysigt, middag någonstans kanske...

Mysigt och romantiskt ska det bli iaf!





Förra året på Liseberg


cool jazz

Pust, vilken dag på stan...vad jag har flängt runt. Har gjort slut på alldeles för mycket pengar och ändå har jag inte hittat alla julklappar som behöver köpas ännu. Nu ska jag försöka fixa något att äta...sedan blir det eventuellt lite vinkväll med "gullungen" och hennes syster.

Kallt som satan är det idag, skam den som ger sig, alla som har tjatat så mycket om att det ska bli kallt för att det är vinter...bara snön som saknas jue!





Förmiddag



En av nackdelarna med att bo i en lägenhet i stan...man vaknar av att det borras i huset så högt så man i första hand har i åtanke att en helikopter har landat i badrummet.

Ska försöka ta mig ner på stan och fixa och dona lite iaf...


När det äntligen är över






Jag är låg, stressad, har en infektion i ögat, huvudvärk och en aning ågren för att jag fortfarande inte diskat.

Dagen har spenderats på apoteket, och en stund på Franks med Prinsessan.
Nobelmiddagen är på i bakgrunden och jag fryser lite grann.









Tänkte i alla fall tala om att jag läste en bok i helgen, Insidan skriven av Liam Norberg.
Som dem flesta kanske redan vet har denne man levt ett måttligt spännande liv, men någon författare vill jag dock inte kalla honom.
Visst det finns stycken med spänning men ett par stavfel (som jag kan erkänna att jag faktiskt inte hittade själv, det var min observerande pojk som noterade detta) och en väldigt subjektiv och glorifierad syn på organiserad brottslighet drar tyvärr ner detta.
Men trots dessa små brister är det någonting som gör att man rör sig framåt bland sidorna och faktiskt till och med har svårt att lägga ifrån sig boken ibland.
Man kan ju inte neka till att det är ett fascinerande liv man läser om och ett starkt hopp och vilja om framtiden att bli inspirerad av.  


Nu ska jag diska, sen ska jag försöka komma i säng...har mycket att stå i imorgon...men först av allt ska jag fylla mitt äckliga öga med koksaltlösning.

Att komma igång

Powerwalk is the shit, 40 minuter upp och ner i Johanneberg i vinterkylan är svårt att slå. Att sedan komma hem till sin pojk som ligger o vilar sig efter en hård natts arbete gör ju inte saken sämre.

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen tänkte jag göra en kopp te och sätta mig med biblioteksfynden jag gjorde häromdagen.

Bara en vecka kvar till Idre nu, och bara saker att se fram emot innan vi åker!


Gammal bild


Happy

Hade världens mysigaste kväll med "Jonna" igår. Vi drack lite vin, spelade lite spel och lyssnade på julmusik...sedan somnade jag gott med min bok.

Nu ska jag slänga i mig en packe nudlar och sedan bege mig ner på stan en sväng, tänkte kika efter lite julklappar, senare ikväll blir det eventuellt middag med "gullungen".

Det känns bra att vara i stan, att känna sig hemma i stan, tänkte maila pappsen sen och meddela att allt är bra, han har väl 30 till 35 grader han så man kan ju anta att allt är bra med honom också...



På min födelsedag samma plats förra året


Oh holy night







Nu har vi ätit lussebullar och druckit kaffe, lyssnat på julmusik och satt upp julstjärnor och lite glitter. Prinsessan har precis lämnat mig och nu sitter jag här och myser med mitt julpynt för mig själv och har lite telefontid med min pojk.
Imorgon tänkte jag städa lite och eventuellt ta en tur till biblioteket, det var längesen jag var där. Vill åka dit själv och gå runt och lukta och titta och känna och bara få massa inspiration. Härligt!


(Bilder från google)

Min månad

Den förste december 2009!

Min käre far har äntligen kommit iväg på sin efterlängtade semester, och i och med det har jag nu ansvar för hans lägenhet.
Ett par veckor av firande av födelsedagar och jubileum innan färden går mot vitare platser.

Idag har jag tagit det lugnt, kokat kaffe, vattnat blommor och lyssnat på musik (letar fortfarande efter julkanalen) om en stund kommer Prinsessan med julfika och ett glatt humör.



RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx