exploding head


Idag vaknade jag av extrem huvudvärk!
Jag har ju gått och skaffat glasögon. Använder dem fortfarande dock lite sporadiskt, så det blir mycket ta av och ta på hela dagarna. Tar på dem vid tv-tittande, tar av dem på bussen, tar på dem vid skogspromenaden, tar av dem på cafe och så vidare.
Misstänker ju starkt att huvudvärken beror på detta men jag knaprar lite alvedon och biter i.

Fredag idag, planen är en fika med Gullungen, sedan hem till min pojk och boka hotell för dem första dagarna på resan.

(by eye age)


Dream

En vecka kvar!

Nu ligger jag redan i sängen tro det eller ej, trött som en duva men kommer nog att läsa några rader i min underbara bok innan jag somnar.



Bild från google.


 


At Last



Jag vet att jag är efter men jag har precis sett Cadillac Records, älskade den!
Musiken, kläderna, skådespelarinsatserna allt.
Mycket värd att se!

Mycket av musiken har jag ju sedan innan men det var fascinerande att se den i sin hemmamiljö, och att få ta del av hela historien.










För övrigt är jag helt utmattad, vet inte riktigt varför men jag är jätteseg. Fryser och lyssnar på regnet som smattrar och surplar té. Ska försöka orka sätta igång en tvättmaskin snart hade jag tänkt, så att något nyttigt blir gjort idag.






keep breathing




Godmorgon, sitter här med mitt kaffe och slötittar på efter tio och sminkar mig. Ska snart springa till bussen i regnet, ska tvinga med mamma och titta på en kappa som jag tänkte önska mig i födelsedagspresent...kanske till och med en tidig sådan. Efter detta väntas ett möte.

Blir nog gummistövlarna på idag tror jag.


Show your emotions

Picture; weheartit


My cup of tea


Sitter i sängen och dricker thé, har precis med pojken i telefon en stund. Tisdagen har spenderats i affärer med Prinsessan. Men vi hann också med en höstpromenad och en härlig lunch i solen. En supermysig dag som avslutas med lite provpackning och planering.


Tumblr_labscbsiy61qdh0n3o1_500_large
bild;weheartit


Drifting by the breeze

Ännu en mysig hösthelg har vandrat förbi, och måndagen gör sig påmind med jobb och allvar, men också planering och framtid.
I veckan väntas möten av olika sorter och en del som behöver hinnas med innan avgång!

Wake me up

Vaknade för en halvtimme sedan av att det haglade på min fönsterbräda. Sett det nya avsnittet med Rebbecca och Fiona på svtplay i sängen.
Men nu blir det en stor kaffe och dagens tidning.

håller mig inne när kylan biter...12 dagar till...

Väntan och längtan


Idag är det exakt två veckor kvar tills vi åker, och vi är overkligt taggade. Samtidigt som det fortfarande känns overkligt att vi ska åka överhuvudtaget. Jag kommer verkligen inte kunna slappna av förrens vi går av planet. Idag har jag provpackat för första gången, kan kännas tidigt kanske men det var mest för att veta om väskan räckte eller om jag behövde en större, men det går nog faktiskt vägen.

Annars går tiden väldigt långsamt jobbar lite och myser i höstmörkret.

Tidigare ikväll var jag med mamma på en utställning på konstmuseét med Ivan Ivarsson. Intressant utställning men guiden kunde varit lite mer påläst och engagerad. Efteråt gick vi till Evas palé och drack roibusté i stora orangea koppar och pratade om framtiden.



twinkle twinkle

Nu går jag upp o dricker kaffe.

Where is this love, i cant feel it



Det känns som att jag dalar, bergodalbanan pekar nedåt på väg till en svacka. Det är helt enkelt för lång tid kvar och för mycket runt omkring som inte går så bra...


wait and see



Idag har jag haft en jättemysig eftermiddag med "Jonna". Vi åt sushi, drack lite kaffe och pratade om allt möjligt som aldrig förr. Det var alldeles för länge sedan vi sågs innan idag.
Nu ligger jag i sängen och försöker få svtplay att fungera...
känner mig inte riktigt på topp...det är alldeles för många dagar att räkna ner nu.






A long way to go





october

Idag har jag ätit en god frukost och känt lukten av höstsol.

igår hade jag en jättemysig kväll med Prinsessan, med lite manikyr och en massa härligt snack.



Cat in a hat

Godmorgon!


Jag vill ha en hatt att mysa in mig i nu i höstmörkret. En brun, nästan precis som på bilden.

Nu blir det frukost, i lugn och ro.



Bild; where did you get that

Fall



Gokväll, gonatt eller godmorgon...
Helgen har verkligen flugit förbi med all världens fart. Den har dock bestått av mycket romantik och mys i höstens tecken.
Veckan är ännu ganska oplanerad med en del ärenden som ändå måste fixas. Men nu ska jag försöka sova lite trots min förbenat envisa hosta som bara måste ge sig snart!



31 dagar kvar...





Falling star




Nästan varje kväll går jag ut på altanen, ser upp mot en stjärnklar himmel och tänder kvällens sista cigarett. Letar efter flygplan långt bort i fjärran. Jag drömmer mig bort till att jag själv är där, på väg till långt bort i fjärran. Letar och hoppas efter en fallande stjärna för en ursäkt att fortsätta önska...
Alla bilder från Zoeclaudia

RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx