Counting down the days

Jobb, jobb och åter jobb...min kropp är slut och mitt sinne lika så. Enda lediga dagen denna veckan var jag med familjen ute på havet och avslutade med en trevlig middag på That´s Amore med mina fastrar och respektive.


Nu ska jag snart sova, för att gå upp tidigt imorgon och sätta på autopilot och
 jobba mig igenom ännu en dag...

96 dagar kvar...


Private emotions


Min kropp är så trött så den följer knappt mitt sinne, men vädret är för bra för att bara slappa ikväll. Senaste dagarna har jag i princip bara jobbat och sovit...knappt ätit. Men ikväll ska jag springa ner på stan och träffa "Jonna" en sväng. Kanske ett glas vin men sen är det sängen som kallar, för vad ska jag göra imorgon om inte jobba...






Shades of the sun



Jag bara älskar mina solglasögon, de har blivit riktigt flitigt använda...
Här i svartvitt.
-
Igåt var jag ledig och solade och badade hela dagen, underbar nostalgikänsla!







One Day I'll Fly Away


Haha det är så overkligt! Men det är sant...den 4 november smäller det!
Jag är så lycklig!

the prefect beach? Langkawi




foursees

Jag jobbar och jobbar...har haft en ledig dag senaste veckan och den dagen blev underbar. Imorgon är det fredag... och det betyder mer jobb.
Men också en del härligheter...Bilderna är från i lördags och tisdagsdygnet...









Inner smile



Gårkvällen var jättetrevlig, vi lagade mat och åt ute. Sedan dukades det upp med vin, kex, goda ostar och musik hela natten lång.
I detta nu är jag precis hemkommen från en lång motorcykeltur med pappsen. Otroligt härligt, vi åkte genom Sätila, och fjärås och en massa mysiga små områden med idylliska siluetter.

Nu har jag tappat upp ett glas vin och sitter här i min ensamhet... det har varit en härlig dag och solen skiner fortfarande. Imon är det upp och jobba som gäller så kvällen blir väl inte jättesen.







Summersunshine





Här kommer långhelgens bildregn, underbara dagar och fina minnen. Men nu ska jag springa ner och sätta igång med maten, "Jonna" kommer hit när som helst och vi ska laga mat och dricka vin och sitta på altanen.
Härligt!













RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx