China in your hand



Sitter och pular på ett julbrev till vårt fadderbarn i Burkina Faso. Det är svårt...vad man än skriver känns allt så överflödigt och ytligt.
Vad skriver man till någon som lever extremt annorlunda än en själv och har en väldigt mycket mer begränsad vardag på alla sätt och vis...?

Som det ser ut nu blir det mys/tjejkväll i Gullungens nya lägenhet imorgon, nice.



Ska bli skönt att komma bort lite över jul, även om jag gärna hade fått lite mer pyssel och bak än vad det kommer att bli i år. Blir ju mycket annat istället.

(helst av allt hade jag bara velat lämna allt i några månader efter jul, bara ta en bikini och lite kläder och min pojk och flyga iväg till solen)


Unbreakable


Helgen bestod av bio på Bergakungen med min pojk, "En Julsaga" med 3D-glasögon på var något nytt men måste erkänna att jag blev mycket imponerad!
Efter filmen stack vi till Kellys och mötte upp Gullungen och hennes pojk för några öl, mycket trevligt. På lördagskvällen fick vi lite oväntat besök från pojkens vänner.









Idag är det måndag och en ny vecka har startat...det får bli som det blir, men en del är planerat.


If the stars were mine






Det är fredag, men det är alldeles för mycket att tänka på...det är för mycket som inte är tillräckligt lätt...

Förhoppningsvis bio med pojken ikväll, men man vet aldrig vad som händer...

Lyssnar på Melody Gardot och dricker morgonkaffe, solen är framme, men man vet aldrig vad som händer...





Cold Shoulder



En

värld utan plikter, en värld där vi ringer bara för att höra varandras röster, en värld där man fortfarande tar fotografier för att sätta i ett album, en värld där man köper cd-skivor för att man vill ha fodralet, en värld där solen skiner på sommaren och snön faller på vintern, en värld där man fortfarande tycker att mammas köttbullar är godare än pizza hut, en värld där man inte är rädd för att leka, en värld som inte faller, en värld där stjärnorna syns varje natt, en värld där det finns djur i skogen och fiskar i havet, en värld där man får jobba om man vill, en värld där man uppmuntras att följa sina drömmar....


...den världen längtar jag efter idag...




keep breathing




måndageftermiddag, keepbreathing, livet är en bergodalbana, upp och ner...



bild; Le love


SMILE

En sannerligen turbulent helg har passerat...
I korta drag, en lugn idolkväll, heldag i danmark följt av vild fest i högsbo, och en mycket slapp söndag.

Danmarksresan var väldigt givande om nästan inte för givande...
Det blev nästan för mycket intryck för en dag eftersom bara Louisiana känns som ett heldagsäventyr. Munch utställningen var dock mycket inspirerande och fascinerande mestadels för att de visade så mycket av vad han själv hade blivit inspirerad av. Ett stort minus var dock maten, kändes väldigt B, nästan som en tripp tillbaka till bamba...även om ölen var mycket god...

Partyt in the old hoods var också en spännande kväll, över förväntningarna faktiskt med vissa undantag...men i det stora hela en skön fest med en hel del spännande karaktärer...

En ny vecka är igång med en hel del aktiviteter i kalendern, det blir nog bra...








SNÖ

DET SNÖAR!!!!!!!

 ÅH vad lycklig jag blir av detta !!

Håller för övrigt på och försöka bestämma vad jag ska ha på mig imorgonkväll. Efter jag och mamma kommer hem från danmark är nämligen jag och min pojk bjudna på ett litet party, det blir en stressig, spännande och förhoppningsvis rolig kväll!





Snöiga bilder från Åre 2007


Hold you in my arms



Morgonmusik, kaffe och en städande mamma gör mig lite lugnare...för det är alldeles för mycket att tänka på nu. Jag ska fly till "viola" och drick kaffe om några minuter.

Och på lördag ska jag och mamma till Danmark!


Friday

Sitter o sminkar mig, och fryser fortfarande från gårdagen...

Jag och prinsessan satt i 8 timmar igår på Kungsbacka marknad och sålde munkar, utan något vidare resultat men det var rätt mysigt. 

Onsdagskvällen blev också något extra, jag, prinsessan och våra mammor var på konstmuseet följt av pizzamiddag på avenyn. Mycket mysigt! tål att upprepas!





Otrolig utställning by the way, mannen blev bara 30 år och hade ändå producerat enormt mycket material...det gällar att ligga i för att komma upp i hans nivå. Även om han var måttligt galen att döma av hans verk, samtidigt som han var ett slags geni av sin tid och hans tankar var (mer eller mindre omedvetet svårt att avgöra) långt före sin tid. 


Idag står en tripp till IKEA med "gullungen" på schemat för att senare ta mig till min pojk som jag saknar innerligt för lite helgmys.  


The time is now




Kaffekopp framför mig, frukost i magen. Försöker få tag i min prinsessa...hon kan ju knappast sova fortfarande...
En eventuell utställning på konstmuseet ikväll. Höstvindarna är starka idag, snön hade lika gärna kunnat falla.




Göteborg 2007

track 4






Lyssnar på hotel costes och får min dagliga dos av telefontid med min pojk, spännande planer på g!
Nu händer det grejer!






             Underjorden


Bright nights

Sitter och surplar kaffe, "viola" har varit här på morgonkaffe. Hon har verkligen kommit igång med sin träning, vilket jag också skulle vilja göra men först och främst måste jag bli helt frisk!

Ibland känns det som att det är bra att tro att man är lite bättre på saker och ting än vad man egentligen är, jag hittade en jobbannons som jag tänkte svara på. Efter en stund slog det mig att det där kan ju faktiskt inte jag...
Men vilken utmaning det skulle vara om jag faktiskt fick jobbet...och man behöver ju inte göra saker svårare för sig än vad de är.


Stolen moments

Måste tipsa lite såhär framåt kvällen. Stjärnor utan svindel är utan tvekan en av de bästa böcker jag läst på mycket länge, man fastnar...direkt. Personligen satte jag mig in i huvudpersonen Sophies liv och tankar utan problem och boken var svår att lägga ifrån sig. Politik, känslor, mycket kärlek och tankar smälter samman så smidigt och det är lätt att hitta finurliga och vackra formuleringar på vartenda blad man vänder. Vackert beskrivna miljöer och personligheter blandas utan krångel plus den återkommande röda tråden att ifrågasätta sig själv och sina val i livet lindas in mycket välformulerat 535 sidor rakt igenom. Underbar sträckläsning under regniga höstkvällar. 


Måste dock komma ihåg att lämna tillbaka boken, då jag "råkade" låna den av storebrors tjej utan att fråga.


Black and Blue






första bilturen med "viola", Myskväll med "jonna", samt en sen förmiddag med the och bok i en fåtölj hos min pojk.

Jag är imponerad över hur fort jag har blivit frisk, inte för att jag räknar mig som helt frisk ännu, men jag är i alla fall...gångbar.
Idag har jag suttit länge och filat på mitt cv, samt ett personligt brev, sökt ett jobb som jag hoppas på och druckit en massa massa kaffe.
Bilderna visar lite äventyr de senaste veckorna.
Imorgon blir det förhoppningsvis morgonkaffe med "viola", samt eftermiddagskaffe med "gullungen".
Funderar på om jag ska orka ta mig iväg sen och eventuellt möta upp min pojk för att få tillbaks min mobilladdare som jag råkade glömma hos honom, snacka om att man är invalido utan mobil...
Måste också se till att få en skymt av "prinsessans" nya kalufs i veckan, mycket nyfiken på detta...
over and out/


Draft: Nov. 1, 2009

Ligger i sängen, snattat datortid från mammas gubbe. Man måste ju göra det lite bekvämt för sig.
Legat i sängen ja, det är det jag har sysslat med i stort sett hela helgen. Mycket tråkigt, mycket rastlöst men också mycket mycket förkyld.

Saknar min pojk, och mina girls...
saknar ett jobb, saknar pengar, saknar ett inre lugn...
Har spenderat helgen med att dricka the i mängder, snyta näsan och läst, läst och läst.

Ser fram emot att bli frisk, ser fram emot min och mammas konstresa till Danmark, ser fram emot att fira jul i en röd stuga i Idre, ser fram emot att fira ett år med min pojk i lugn och ro, ser fram emot att se gullungens nya lägenhet, ser fram emot att lyckas, ser fram emot att se andra lyckas...ser fram emot att kunna leva i nuet...men just nu ser fram emot att bli frisk.

Rudolf med röda mulen och ont i nacken ska gå ner och göra en kopp the.  och efter detta blir det middag vilket följs av bänkande framför slapp söndagstv, over and out/





RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx