Sunday mood

Har haft en mysig och lugn helg, men ännu är den inte över...
Jag och min pojk har varit duktiga här hemma och städat och tvättat, igår var vi efter en liten sovmorgon på gymmet en timme och efter det inhandlades ryggbiff och lite andra nödvändigheter till middagen.
Väl hemma lagade vi en god middag och tog det sedan lugnt med en gammal film. Närmare bestämt The Graduate, eller Mandomsprovet som den så fint kallas på svenska. Vi har velat se den ett tag eftersom vi alltid har haft soundtracket med Paul Simon i skivhyllan och igår kom vi äntligen till skott. Det var en typisk 60 tals film med lite knepiga med dock romantiska influenser. Dustin Hoffman spelar huvudrollen och man kan inte undgå att reflektera över att han är en av dem där skådespelarna som i princip inte verkar åldras speciellt mycket med tanke på hur länge han har varit med i svängen.
Nåväl, absolut sevärd i alla fall.
Idag tog vi en lång promenad i skog och mark, spottade dem första krokusarna och snödropparna och såg många vackra vyer.
Nu ska jag snart springa ner till spårvagnen och ta mig hem till Erika som ska bjuda mig på söndagsmiddag, ska bli underbart att catcha upp lite dels för att vi inte har träffat varandra sedan nyårsafton och dels för att hon beger sig till Thailand i tre veckor nästa vecka.
Har också blivit väldigt duktig med att sköta om mitt hår extra noggrant efter att jag börjat träna mer, det har följts åt på något sätt. Så det har varit Redken inpackning, schampoo och balsam på lördagar efter träning, alltid värmeskydd och dessutom har jag börjat använda en ny olivolja jag köpte i Malaysia men inte öppnat förräns nu. Den är otroligt effektiv och gör håret väldigt mjukt och glansigt, den luktar dock väldigt mycket oliv...kanske lite för mycket. Men jag tycker iaf att det gett resultat, ganska nöjd med mitt hår för närvarande faktiskt.
Nu får jag ta och springa iväg!

Back again

Tillbaka till träningen idag, vilket var helt sjukt kul. Äntligen få röra på sig igen! Mycket befriande känsla efter att ha soffpotatisat sig som sjukling i en vecka. Hann med en kopp kaffe med Karin och hennes syster efteråt, lite prat om minnen och lets deal. Nu har jag duschat ätit och diskat. Sitter slutligen och myser lite i min mjuka morgonrock innan det blir dags för sängen!

Dagg

Jag längtar efter känslan efter att gå ut genom dörren på morgonen, när daggen ligger fuktig på grässtrån, och dimman sakta luckras upp för att ge plats åt en varm tidig sommarmorgonsol.
Helst för att inte ens vara på väg någonstans, bara springa själv på skogsstigar, det enda som hörs är dina egna fötter mot fuktig mark och torra knapriga kvistar som bryts. Knoppar som luktar grönt och ger liv åt en ny årstid, en ny tid. Att få känna hopp genom en pirrande känsla i maggropen och ha spring i benen precis som när man var barn. En katt som smyger ensam på en stor äng känns igen, kanske till och med en försiktig rådjursfamilj som letar efter det första friska gräset och samsas med solen om att vara först ut.
Jag längtar...efter en inre ro...
Bild från Google

Let go



Ibland vill jag bara släppa taget om vissa ideér och tankar...



Do what you have to

Sitter på bussen efter en slitig arbetsdag och tänker...Människor runt omkring mig förändrar sina liv, utvecklas och följer sina drömmar. Det är självklart något jag också har tänkt att sätta i verk men det kommer ta tid innan det faktiskt händer någonting. Därför känns det som att jag behöver tänka ut små mindre förändringar som går att verkställa under tiden medan dem lite större jobbas på. D gäller bara att kunna få inspiration till vad dem små sakerna ska vara...


Stars and stripes

Jag har aldrig varit en converseperson på riktigt som många andra men ett par som alltid funnits på önskelistan är dessa. Klassiska unisex med stars and stripes. Skulle vara sjukt snyggt både med jeans i svart, blått eller vitt, eller med ett par leggings och en snygg vårklänning. Kanske ska göra lite research ifall någon ska utomlands så man kanske kan göra ett vårkap!

Blue Sunday

Min kväll består av nya Elletidningen och ingefärsthé.
Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller, hosta eller inte men det har slagit över till Mars och det är og inte bara jag som tycker det är otroligt skönt att det börjar bli lite ljusare om kvällarna.

Saknar träningen något otroligt nu när jag varit sjuk tänkte dock ändå ta en extra vilodag imorgon och satsta på att köra på hårt igen på onsdag. Det är en otroligt skön känsla att faktiskt sakna träningen, att jag har fått igång suget och rutinen och faktiskt viljan att träna.
Får försöka få det att hålla i sig!

Prosit

Nehe då, det gick inte att hejda...första fina vårveckan har jag legat i en influensabubbla i soffan hela veckan.
Tänk att man alltid glömmer av hur hemskt det är att nysa, hosta och feberyra i ett. Igår och idag har jag iaf varit uppe på benen litegrann, städat lite halvdant och haft tycka-synd-om-mig-själv-filmmaraton.

RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx