Medicinen


The love

Sökte vår drömlägenhet idag, det hade varit så underbart att få starta ett hem tillsammans, våra böcker bredvid varandra i bokhyllan, våra skivor tillsammans och våra inredningsideér blandade i en skön underbar inflyttningsmix...

The dream


Lucy in the sky

Jobbet går bra, det är roligt och spännande men jag är oftast helt slut när dagen tar slut. För det mesta hinner jag inte göra så mycket än att jobba under veckorna och på helgerna längtar jag helt galet mycket efter min underbara pojkvän som stöttar mig i vått och torrt.
Jag läser mycket, lyssnar mycket på musik, drömmer om framtiden och försöker finna lite ro under alla lediga timmar jag har.
Saknar solen och värmen att gå med bara ben och cykla ner till havet en ljummen sommarkväll, grilla på altanen med ett glas rosé i handen och saltvatten i håret.
Men mest av allt längtar jag till oktober, då vi förhoppningsvis kommer iväg på nästa resa. Vi har redan börjat planera lite löst, vart vi ska och hur vi ska lägga upp det. En månad av total frihet och inre lugn tillsammans med den jag älskar mest!
Nu ska jag fixa min matlåda, välja kläder tills imon och somna in för att vakna när klockan ringer 0400 imorgonbitti.
Förhoppningsvis får jag träffa prinsessan i veckan, saknar henne något enormt, vi har både det en aning hektiskt nu.

RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx