sipadan


Godmorgon!
36 dagar kvar och planerna blir bara mer och mer detaljerade.
Igår hade jag en supermysig eftermiddag och kväll med Prinsessan. Mycket efterlängtat och välkommet.
Nu ska jag springa iväg och göra lite frukost med Efter tio i bakgrunden.

Welcome back





 

Min kamera har varit på vllovägar ett tag men nu är den tillbaka och mycket välkommen! Därmed också lite nya bilder från när värmen fortfarande var med oss. Dock fin höstdag ute idag, synd därför att min förkylning har kommit tillbaks för att retas lite igen. Är hemma och tvättar och fixar lite idag. Imorgon blir det efterlängtad kompisdejt med Prinsessan!

 


Ni armes ni violence et sans haine




"Ni armes ni violence et sans haine"

Vänner för livet

- att förundras över kapaciteten att kunna påverka och bli påverkad, att förmedla en känsla, att känna sig hemma när man är på väg...


How does it feel

En 40 minuters powerwalk senare och man känner sig som en ny männinska!

Bokmässan knackar på dörren och det känns helt underbart, ska äntligen få träffa en av mina största inspirationskällor någonsin, avslöjar närmare...

Annars är det mycket på gång, alldeles för stora förväntningar på något som på ett eller annat sätt kan vara avgörande för mångas livsglädje...



För övrigt är hösten här och det känns för en gångs skull ganska mysigt, jag har premiärgått mina nya stövlar och andades in den kyliga höstkylan innan jobbet imorse.




44 DAGAR KVAR...

Only you

Onsdag, ett mycket givande möte, en ny kofta och lite girlietajm med Prinsessan.
Imorgon väntas jobb och eventuellt en skoj kväll, får se hur humöret beter sig efter en dags jobb.







Joan




Är hon inte vacker så säg...






Hard rain is gonna fall




Jag hann precis innanför dörren innan regnet, vilket gör att det nästan bara känns mysigt när det smattrar så fanatiskt på fönsterbrädet.

Har jobbat idag, hann till och med att gå på personalmöte, en trevlig dag faktiskt!
Förövrigt sitter jag och klottrar lite i den fina anteckningsbok jag köpt för att planera vår resa i. Har hunnit skriva ner platser vi ska besöka, resinformation, bokningsnummer och lite sådana viktiga saker man måste ha. Har tänkt ha den lite som dagbok innan och under resan samt som sagt att skriva ner roliga ideer och planer.
Köpte den på Pocketshop för 29 kr, jättefin är den, supernöjd. Blir bara mer taggad med små detaljer som den.
Nu ska jag slappa lite innan middagen, och sedan ska jag mysa med lite gott vaniljte och kanske lite slötittande på Idol.

4463724314_bbdc71a5c5_z_large 




Love is in the air



Jag har målat, mina händer är fulla med färg...nostalgi och inspirationstripp på hög nivå.
Håller på att tvätta också, det behövdes visst.

Måste tillägga ett jättestort grattis till min Prinsessa som förlovade sig med sin pojkvän idag! Är jätteglad för deras skull!


Tumblr_l8ojwufods1qc78uuo1_400_large

Maybe baby

Tumblr_l8lc1041mg1qb3j8to1_500_large

Nu är jag nästan helt frisk och ledig dessutom. Har precis smällt i mig lite äggröra och druckit lite kaffe. På schemat idag står en del eventuella grejer som jag ska ta tag i, fast bara om jag har lust.

Imorgon väntas jobb, men på onsdag har jag ett möte att infinna mig till, som kanske kan ge en del!


Längtan



Jag har varit sjuk, länge och mycket, förklaring; har legat förkyld i sängen sedan söndagseftermiddag. Fruktansvärt rastlös som jag blir har jag då och då kravlat mig upp och städat och möblerat om. Det är det jag pysslar med när jag är rastlös. Men annars är idag dagen då jag känner mig iaf relativt frisk, så imorgon är det jobb som gäller igen, får se hur mycket man mäktar med men det är ju bara att bita i det sura äpplet.
Man har för mycket tid att tänka när man är isolerad i ett hus i flera dagar...både på gott och ont.
Jag saknar många personer och jag saknar många känslor, känslor som inte infunnit sig till fullo på mycket länge.

Men så länge man fortfarande ser målet framför sig...56 dagar kvar.


The living










Varför jobbar man inte med inredning eller bor såhär mysigt
, så vackert!
 Alla bilder från The Sellby
Någon gång så...


Personal freedom


Jag har alltid varit skeptisk till så kallade självhjälpsböcker, men efter att ha bladdrat genom de första sidorna i denna bok var jag fast. Men än är den inte utläst och jag ska läsa den långsamt och verkligen försöka ta in allt som står.
Starkt tips!




Rescue blues





Idag har varit en mycket bra tisdag!
Började med ett givande möte, köpte sedan god lyxfrukost och åkte hem till prinsessans nya lägenhet. Den var helt otroligt perfekt, passar henne som handen i handsken. Mycket praktiska funktioner i huset och ett supermysigt område. Efter att förmiddagen rusat förbi med lite tjejsnack och sol genom fönstret tog jag bussen tillbaka över älven och köpte lite smågrejer, och hann dessutom med en sushiluch och kaffe med Gullungen.

När jag kom hem och fyllde på katternas matskålar och njöt lite av stadsatmosfären ringde min pojk och meddelade att han skulle bestämt komma över på middag. Bara att springa ner till affären och inhandla lite fläskfilé, pasta och annat smaskigt.

Nu myser jag med mig själv, dricker en jättestor kopp vaniljté, smaskar på lite nötter och slötittar på tv. Jag andas egen tid och lediga timmar...mår för tillfället faktiskt riktigt bra, har en hel del att se fram emot och en hel del att få gjort.

Det enda som grusar i min hjärna är delade åsikter som sätter stopp och tankar på svunna tider som aldrig kommer igen.





RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx