Olovsdals gård

Min utsikt härifrån är fantaastisk, utanför fönstret går korna och betar för fullt, förut var jag utanför och klappade dem på pannan. Befinner mig på Österlen och närmare bestämt Olovsdals Gård som min mamma och hennes sambo numera äger. 
Jag och Elin körde hit i torsdagskväll och blev välkomnade med grillad mat och några glas vin i lusthuset. 
Igår tog vi bilen till Sandhammaren, sveriges längsta och vitaste strand. Där låg vi och solade och badade i flera timmar för att senare åka hem till ännu en god middag och trevligt sällskap. Idag har vi spenderat ännu en fantastisk dag på gården, jag har klippt gräsmattan med en åkgräsklippare och elin har målat välkomststenen. Nu tar vi det lite lugnt innan sista middagen här. Kommer kännas väldigt tungt att lämna gården denna gången men jag kommer snart att åka tillbaka så fort jag bara kan. 
 
Det är en fantastisk känsla att gå runt i trädgården, höra svalorna sjunga och korna råma, andas in den fantastiskt rena och klara luften och ta en kopp kaffe och en cigarett på gårdenutan några tider att passa eller någon annan än sig själv att anpassa sig efter. Ren och skär lycka i hjärtat av Österlen!

RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx