The spring is coming

Långpromenad i vårsolen idag, mysig födelsedagsfest för prinsessan och träning igår, mycket mysig helg.
Men nu sitter jag och plöjer Greys och nyser...känns som en förkylning är på ingång men jag ska göra allt i min makt för att förhindra detta. Så gonatt.

In the sun

Sitter i solen på jobbet och unnar mig en kopp kaffe ska springa på lunch nu. Igår var faktiskt första gången jag kände lite skillnad på träningen. Var på ett pulspass och kände faktiskt en klar förbättring i flåset!! Det är så sjukt motiverande när man märker lite framsteg!


Paddling out

Härligt mör och rosig efter en hård timme på crosstrainern på gymmet, lite handling och lite kesomellanmål på det ska jag alldeles strax hoppa in i duschen.
Det regnsnöar utanför just nu, ingen jättehärlig kombination men vi får väl se om det kanske lättar upp lite i eftermiddag.
Ska eventuellt träffa pojkens vänner senare ikväll, får se vad som händer.
Provade mina nya Reebok träningskläder idag som jag fick i julkklapp, oj vilken skillnad det gjorde, roligare och effektivare träning när man känner sig snygg på Gymmet absolut!
Ja det är min pojkväns scarfaceplanch i bakgrunden, lite cheesy i know...

The love

Leloveimage.blogspot.com

cosy

Sitter och myser i halsduk med en kopp the och kikar ikapp på veckans topmodel Sverige. Det är så underhållande hur mycket dem har tagit från den amerikanska versionen. Med ojämn framgång såklart. Var på ett underbart träningspass igår, grym musik, peppande instruktör och go puls! Och imorgon kör vi igen!



Float

Befinner mig på en någorlunda uppvärmd spårvagn, utanför ligger fortfarande snön gnistrande och frusen. Dagarna flyger förbi, försöker träna så mycket som möjligt...men det är mycket jag saknar... En inre frid, vännerna som det var alldeles gör länge sen man såg, skidresan jag inte kunde följa med på, en extra inkomst, och en hel del annat. Men den första solen har börjat visa sig, i helgen satt jag för första gången och drack kaffe på balkongen, visserligen med mycket kläder på men solen gassade mig skönt i ansiktet!


The small things


Om man känner sig lite nere, lite ensam eller bara sugen på mysig humor och mycket Zooey!
Har upptäckt den underbara serien New Girl, har nästan plöjt mig igenom dem avsnitt som kommit ut redan.
Hon är ju bara för gó!

The snow

Bild; weheartit.com

It will grow, give me time...

RSS 2.0
Bloggpunkten.se
Bloggerfy Splinx
Bloggerfy Splinx